DROPSHIP/ AGENT REDONE TANPA MODAL (INSENTIF RM30 PERLINE)


Adakah anda berminat untuk buat Dropship?

Adakah anda ada kawan-kawan yang nak guna redONE?

Anda ada adik beradik atau kenalan anda yang nak pakai redONE juga?

Adakah pasangan anda nak convert ke redONE sama macam anda?

Nak belanja mak ayah anda guna Redone juga?

REKEMEN MEREKA KEPADA KAMI,  JADILAH DROPSHIPPER, KAMI AKAN BERIKAN ANDA INSENTIF RM30 BAGI SETIAP NOMBOR YANG BERJAYA DIDAFTARKAN.
Terdapat 2 kaedah dan kaedahnya seperti berikut:

KAEDAH PERTAMA 

Sekiranya pelanggan ingin mendaftar, mereka hanya perlu membayar sebanyak RM48 (pendaftaran RM10+ advance payment RM38) untuk plan Amazing 38 dan RM60 (pendaftaran RM10+ advance payment RM50) untuk plan Amazing Hybrid 50U . Manakala sebagai promosi, pelanggan yang ingin kekalkan nombor lama atau MNP  dan daftar di bawah plan Hybrid 50U, tiada bayaran Advance Payment RM50  diperlukan. Cukup hanya bayaran Pendaftaran sebanyak RM10. Bayaran tersebut boleh dibuat ke akaun tuan/ puan atau ke akaun kami. Sila pastikan pelanggan menghantar gambar bukti pembayaran kepada pihak tuan/puan.

Anda hanya perlu dapatkan maklumat lengkap bakal pelanggan REDONE tersebut (Senarai maklumat yang diperlukan akan kami hantar menerusi WhatsApp atau anda boleh ambil di bahagian bawah laman web inidan bekalkan kepada kami, hantarkan maklumat lengkap tersebut kepada kami menerusi WhatsApp ke 01157697696. 

 

Seterusnya, kami akan proses masukkan data pelanggan ke dalam sistem pendaftaran redONE dan POSKAN KAD SIM TERUS KEPADA PELANGGAN  DENGAN KOS POS DITANGGUNG OLEH PIHAK KAMI. 

 Kami akan masukkan RM30 ke dalam akaun bank anda  (sila bekalkan  nama dan nombor akaun bank) setelah pendaftaran berjaya dibuat sekiranya pelanggan memasukkan duit bayaran kepada kami. Atau tuan/puan perlu transfer kepada kami baki duit yang lebih setelah ditolak komisen RM30.

Tiada had referral. Anda boleh rekemen seramai mungkin. Semakin ramai anda rujuk kepada kami, semakin banyak insentif yang akan anda terima.

Pelanggan tidak perlu membayar bil pada bulan pertama dan kedua. Bayaran bil hanya perlu dibuat pada  bulan ketiga.
KAEDAH KEDUA


SMS/WhatsApp ke nombor 01157697696 NAMA, ALAMAT & NO. TEL ANDA untuk kami poskan KAD SIM KEPADA ANDA sebanyak 6 Keping atau lebih. Kad Sim tersebut boleh diberikan terus kepada bakal pelanggan anda. Sebelum anda serahkan kad sim tersebut, sila pastikan anda ambil mengambil gambar kad sim dengan jelas terutama pada bahagian pelekat kuning berkodbar bagi tujuan rujukan kami semasa membuat pendaftaran kad sim. 

 

Anda perlu dapatkan maklumat lengkap bakal pelanggan REDONE tersebut (Senarai maklumat yang diperlukan akan kami hantar menerusi WhatsApp atau anda boleh ambil di bahagian bawah laman web inidan bekalkan kepada kami, hantarkan maklumat lengkap tersebut kepada kami menerusi WhatsApp ke 01157697696. 

 

Sekiranya pelanggan ingin mendaftar, mereka hanya perlu membayar sebanyak RM48 (pendaftaran RM10+ advance payment RM38) untuk plan Amazing 38 dan RM60 (pendaftaran RM10+ advance payment RM50) untuk plan Amazing Hybrid 50U. Manakala sebagai promosi, pelanggan yang ingin kekalkan nombor lama atau MNP  dan daftar di bawah plan Hybrid 50U, tiada bayaran Advance Payment RM50  diperlukan. Cukup hanya bayaran Pendaftaran sebanyak RM10. Bayaran tersebut boleh dibuat ke akaun tuan/ puan atau ke akaun kami. Sila pastikan pelanggan menghantar gambar bukti pembayaran kepada pihak tuan/puan.  


Sekiranya pelanggan memasukkan duit bayaran kepada kami, kami akan transfer RM30 ke dalam akaun bank anda  setelah pendaftaran berstatus 'sukses'(sila bekalkan  nama dan nombor akaun bank). Manakala, sekiranya pelanggan membayar duit menerusi akaun bank pihak tuan/puan, tuan/puan perlu transfer kepada kami baki duit yang lebih setelah ditolak komisen RM30.

Syarat-syarat lain:  

Untuk penghantaran kad sim kepada dropshipper / ejen, mereka mestilah mempunyai seorang bakal pengguna (prospek) yang ingin mendaftarkan plan redONE.
MAKLUMAT DIPERLUKAN UNTUK DAFTAR PLAN REDONE (SILA WHATSAPP) KE 01157697696

Nama*:
No. KP*:
Nama Penuh Ibu*:
Alamat*:
No. Telefon Lain untuk Dihubungi:
E-mel:
Plan (Sila pilih)*: Data28/ Amazing38 / Hybrid 50U / Mukmin 50 (Penjawat Awam)
No. Kod Bar Kad Sim: (Ambil gambar simkad, sekiranya sudah ada)
Contoh Tandatangan*: (Sign pada kertas, Snap dan hantarkan menerusi WhatsApp)


---------------------------------
Sekiranya ingin kekal no lama:
---------------------------------
No. Tel yang Nak Daftar RedONE:
Telco Asal dari:
(cth: maxis/celcom/digi/umobile dll)Atau


---------------------------------
Sekiranya ingin no. baharu.
---------------------------------
Sila berikan 4 digit nombor  terakhir pilihan:
CTH: 5456 kami akan berikan beberapa nombor untuk dipilih.


---------------------------------
Sila hantarkan maklumat di atas bersama-sama dengan *gambar kad pengenalan bahagian hadapan dan belakang (jelas dan tiada biasan cahaya serta ada background sedikit. Elakkan background berwarna putih) dan gambar kodbar kad sim redONE sekiranya kad sim sudah ada kepada saya menerusi WhatsApp 01157697696*(Sila lihat  contoh di bawah).


*- Wajib

Contoh IC Hadapan


Contoh IC Belakang
   

Contoh Gambar kod bar Kad Sim


Contoh Gambar Sign pada Kertas

Disclaimer: "Kami merupakan Rakan Niaga Sah (Sales Advisor), bawah agensi  919 Network, yang mewakili redONE Network Sdn. Bhd. Maklumat di dalam website ini hanyalah penerangan ringkas. Sila layari web rasmi untuk maklumat terperinci di www.redone.com.my

*sumber gambar amazingnara.com


4 comments:

  1. Bagaimna nak guna line redone di luar negara

    ReplyDelete
  2. so far sya sangat berpuas hati dgn redone..tanpa hiding charges..

    ReplyDelete
  3. Here you’ll discover both old-school classics and the most recent slots, table and stay supplier video games, specialties, and of course – the fan-favorite – progressive jackpots slots. Well, Red Dog options 150+ high-quality titles from a single game studio , overlaying slots, table 카지노 사이트 video games, stay supplier video games, even bingo and scratch cards. Although RealTime Gaming is a powerhouse and a famend provider, you could feel a tad restricted on totally different slot styles. Yes you can to|you probably can} win from free spins but it is not as simple as some first suppose. Most free spins presents have strict phrases as to how much want to|you should|you have to} spin earlier than you can to|you probably can} withdraw any winnings from your free spins. You can claim free spins from these no deposit presents with out having to deposit any funds.

    ReplyDelete

REDONE SALES ADVISOR & ONLINE REGISTRATION. Powered by Blogger.